Om os

Under nedlukningen i 2020 fik vi ekstra god tid til at tænke over hvad vi gerne ville lave når verden engang åbnede igen. Vi har begge lang erfaring indenfor kaffebranchen; Erik med "Espressós", der primært leverer kaffe til restaurationsbranchen og Rune med "Kaffevaerk" der fungerer som kaffebar, webshop og detailsalg.

Det er tydeligt at der er noget galt med kaffemarkedet når enkelte store virksomheder styrer handlen og prisen på kaffe. Dette er ikke til fordel for farmerne der kun har 8 % af fortjenesten i hele værdikæden.

Vi ønsker at gøre op med det ved at skabe langvarige partnerskaber og gøre kaffen personlig.

  • Baggrunden

    Vi kommer begge med mange års erfaring fra vores egne firmaer i kaffebranchen og et indgående kendskab til de udfordringer farmere står over for. Kaffemarkedet som vi kender det er i stykker.

  • Idéen

    Vi vil gerne dele historien om hvor kaffen kommer fra, hvem der står bag den kaffe vi drikker og sætte et menneskeligt ansigt på for at hjælpe forståelsen med deres problemstillinger.

  • Resultatet

    Vi ønsker at skabe en forbindelse mellem kaffe-farmeren og dem der drikker og nyder deres kaffe for at skabe langvarige partnerskaber. Til gavn for farmeren, deres familier og jer.